Produkter

Vi arbetar med Maria Niila, Keune ,Goldwell, Nak och Lánza!

Goldwell

Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige. Vi vet att du får de bästa råden och de bästa hårprodukterna hos frisören. För att garantera dig kvalitet och service hittar du därför våra produkter hos frisören – och bara där!

Om Keune

KEUNE står för elegans, kreativitet och modern hårstil. Keunes produkter är endast tillgängliga för konsumenter via professionella frisörer. I samarbete med frisörer utvecklar Keune hårprodukter och service för frisörer och deras konsumenter.

 

Om Maria Nila

Laperle Haircare AB är ett helsvenskt företag, en heltäckande leverantör till frisörer, och har funnits i över trettio år. Vi utvecklar och producerar till den professionella frisörmarknaden med en kombination av exklusiva produkter och konkurrenskraftiga priser. I sortimentet finns kompletta shampoo- och stylingserier, permanenter och färg mm. De varumärken vi säljer är Maria Nila, PTP, Unic, Logic, Voilá , BaByliss, Salon Ambience m.fl.

Fudge är Australienska hårvårdsprodukter med allt från mycket vårdande produkter till unika produkter för extrem hårstyling.

Det går inte att kommentera.